• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gülsim Ali: İstanbul'un trafiğini bile seviyorum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Gülsim Ali: İstanbul'un trafiğini bile seviyorum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 125 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gülsim Ali: İstanbul'un trafiğini bile seviyorum!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

651bcfa486b24a1884c82dd4.jpg

İstanbul aşığı olduğunu dile getiren Gülsim Ali, "Çok merakım var böyle işlere. Ben İstanbul aşığıyım. 'İstanbul'un her yerinde anım var' diyebilirim. Trafiğini bile seviyorum. Gerçekten bayıldım sergiye, çok büyük bir emek var" dedi.

"BOMBA İŞLER GELİYOR"

Yeni projelerin geldiği söyleyen oyuncu, "Yeni sezon açıldı. Gelen projeler var, okuyorum. Şu anda netleşen bir durum yok. Güzel, bomba işler geliyor. Yeni yılda ekranlarda olacağım" şeklinde kponuştu.
651bcfc286b24a1884c82ddf.jpg

"ÖNCELİĞİM EKRANDA OLMAK"

Tiyatroya hayranlığıyla bilinen Gülsim Ali, "Sizi yakında tiyatro sahnelerinde veya dizide görür müyüz?" sorusuna, "Tiyatro izlerken ben de kendimi sahnede hayal ediyorum. İleride ben de sahnede olmak isterim ama önceliğim ekranda olmak sanırım" yanıtınmı verdi.

Gülsim Ali'den 'Barbie' tepkisi: Pembe giymeye korkar oldum!

Üst Alt