• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gülben Ergen'den Mustafa Kap paylaşımı! 'Seni çok özleyeceğim'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Gülben Ergen'den Mustafa Kap paylaşımı! 'Seni çok özleyeceğim' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gülben Ergen'den Mustafa Kap paylaşımı! 'Seni çok özleyeceğim'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6752afd40e175e36031e7805.jpg

Kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Hande Yener, Melek Mosso, Emel Sayın, Sıla Gençoğlu ve Ceylan Ertem başta olmak üzere bir çok sanatçı ile çalışan ışık teknisyeni Mustafa Kap hayatını kaybetti. Yener'in sahnesi için görev başına geçen isim, etkinlik bittikten sonra evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Eşi yaptığı paylaşımla acı haberi duyurdu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Canımın içi hayat arkadaşım her şeyim hakkın rahmetine kavuştu." dedi.

Yılın magazin olayında ismi geçiyor! Simge Sağın'a Icardi sorusu

GÜLBEN ERGEN'DEN PAYLAŞIM

Mustafa Kap'ın vefatı sonrası Gülben Ergen'den paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü sanatçı, "Ah bizim Mustafa'mız... Ah bizim içimizin ışığı. Benim değerli kardeşim... Cennetinde huzurlu olduğuna adım kadar eminim ama beni seni çok özleyeceğim" dedi.

Dünyaca ünlü isimlerin katıldığı festival! Nurgül Yeşilçay'ın kırmızı elbisesi dikkat çekti

6752af330e175e36031e7803.jpg

VEDA MESAJLARI

Mustafa Kap'ın vefatını şarkıcı Sıla sosyal medya hesabından duyurdu. Ünlü isim paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 'Ah be Mustafa’cığım… Ne diyeyim ben şimdi. Arkadaşlık paylaştık, yol paylaştık, sahne paylaştık, sofra paylaştık. Çok üzgünüm. Seni hep iyilikle, güzellikle, gülen gözlerinle hatırlayacağım, anacağım. Mekanın cennet olsun.'

6751acde784fa370e2d252df.jpg

Bengü

'Sahnemizin kıymetlisi, yol gösterenim, der ortağım, canım abim Mustafa Kap'ı aniden kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Seninle yapacağımız çok şey vardı. Bu veda çok erken oldu abiciğim. Eminim gittiğin yerde de ışık olacasın. Huzurla dinlen. Seni çok seviyorum'

6751add5784fa370e2d252f4.jpg

Melek Mosso

'Kabullenemiyorum. Ah be abim. Yüreğimden parça koptu'

6751ae54784fa370e2d252f6.jpg

Hande Yener

'Dünyanın en pozitif insanı, en tatlı dostu, en iyi aile babası, işinin üstadı, kalplerimizin de en sevilenisin Mustafa Kap. Seninle 5 gün önce doğum gününde bu videoda veda etmişiz, inanamıyorum. Dün gece de sahnede hep birlikteydik. Ve sonra acı haberin geldi, donduk kaldık. Mekanın cennet olsun. Nurlar içinde yat canım benim. Bütün emeklerin için sonsuz teşekkür ediyorum.'

6751aed9784fa370e2d252f8.jpg

Emel Sayın

'Ekibimizin çok değerli üyelerinden biri olan sevgili Mustafa Kap'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.'

6751afa2784fa370e2d252fb.jpg

Emrah

'Çok iyi çok değerli bir insandın. Mekanın cennet olsun inşallah.'

6751afde784fa370e2d252fd.jpg

Üst Alt