• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Google'dan güldüren Beşiktaş paylaşımı: "Ablacım Rafa Silva diyorum"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Google'dan güldüren Beşiktaş paylaşımı: \"Ablacım Rafa Silva diyorum\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Google'dan güldüren Beşiktaş paylaşımı: \"Ablacım Rafa Silva diyorum\"
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Google'dan güldüren Beşiktaş paylaşımı:

Dünyaca ünlü arama motoru Google, X hesabından yaptığı paylaşımda tebessüm ettirdi. Sosyal medyada Beşiktaş'ın futbolcusu Rafa Silva'yla özdeşleşen akıma katılan Google, Türkiye'de 2024'ün en merak edilen isimlerinden birinin Rafa Silva olduğunu açıkladı.

MNKt1WcWWUWeW9qLmwcnnw.jpg

Google, 2024 yılı boyunca Türkiye'de en çok yapılan arama sonuçlarını paylaşmaya başladı.
1iLPnOeCbU-y8EyyWSiGLg.jpg

Popüler arama motoru Beşiktaş'ta forma giyen Rafa Silva ile özdeşleşmiş bir sosyal medya akımına dahil oldu.
9apiAieqc0KGyd_48QfKvA.jpg

Google Türkiye'nin resmi hesabından yapılan paylaşımda "Bu yılın en merak edilen isimlerinden biri?" sorusuna "Ablacım Rafa Silva diyorum" yanıtını verdi. Sosyal medyada yapılan paylaşım kısa süre içerisinde kullanıcılar arasında dolaşıma girdi.

Üst Alt