• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gökçe Bahadır 'Yılın Kadını' seçildi! Ödül törenine şıklığıyla damga vurdu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Gökçe Bahadır 'Yılın Kadını' seçildi! Ödül törenine şıklığıyla damga vurdu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Gökçe Bahadır 'Yılın Kadını' seçildi! Ödül törenine şıklığıyla damga vurdu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

674ee92f534a254e2cc6a824.jpg

Başarılı oyunculuk kariyerinin yanında özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Gökçe Bahadır, GQ Men Of The Year 2024 gecesine damga vurdu.

ahadır 'Yılın Kadını' ödülüne layık görüldü. Geceye eşiyle katılan Bahadır, hem kombini hem de ödül konuşmasıyla yine alkış topladı.

674ee7f0534a254e2cc6a817.jpg

"KİMSEYLE KONUŞAMADIM"

Gökçe Bahadır basın mensupları ile sohbet etti. Bahadır, eşi Emir Ersoy ile gittikleri Amerika tatilinden bahsetti. Bahadır, "Biraz keyifli, biraz huzur dolu ve sanat dolu bir tatil oldu. Ben hiç Amerika'ya gitmemiştim. Herkes hayatında bir kez de olsa görsen güzel olur diyordu. Saat farkı hiç olmadı ama orada. Hiç alışamadım saat farkına kimseyle konuşamadım" diyerek güldü.

674ee843534a254e2cc6a819.jpg

"BİRAZ KARIŞIYORUM"

Muhabirlerin, "Eşinizin kıyafetine karışır mısınız?" sorusuna, Bahadır "Ben biraz karışıyorum ya. Çok değil ama içine gömlek daha iyi olur. Bu daha iyi olur derim" dedi.

Emir Ersoy, geçtiğimiz günlerde eşi Gökçe Bahadır'ın "Zıt karakterleriz" cümlesini değerlendirdi. Ersoy, "Birbirini tamamlayanlar anlamında söylemiş. Kimse aynı değil ki zaten, herkes farklıdır. Bence Gökçe çok renkli, maceracı ve heyecanlı birisi" diyerek eşine övgüler yağdırdı.

674ee87f534a254e2cc6a81b.jpg

‘Erkekler güçlü kadınları kaldıramıyor’ demişti! Gökçe Bahadır: Dimdik ayakta duruyoruz

Üst Alt