• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gençler Twente'yi yendi!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Gençler Twente'yi yendi! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 138 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Gençler Twente'yi yendi!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Didem

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yenileme çalışmaları tamamlanan sahada oynanan müsabakayı; Başkanımız Ahmet Nur Çebi, Asbaşkanlarımız Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ali Bayrak, Vodafone Park Stadyumu ve Taraftar İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Bilgihan Sürmen, Futbol Altyapı ve Kadın Futboldan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Fidan, Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürümüz ve Sportif Direktörümüz Ceyhun Kazancı, Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlumuz Mehmet Ekşi, Futbol Gelişim Direktörümüz Halim Okta, U-19 Takımımızın Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe ile Kaleci Departmanı Şef Antrenörümüz Ekrem Köse de takip ettiler. Siyah-beyazlılarımız maça; Mehmet Tuğra Yeşilyurt, Asım Efe Işık, Berk Metin Erdoğan, Furkan Çiftçi, Kartal Cengizer, Mustafa Erhan Hekimoğlu, Enes Cinemre, Ahmet Sami Bircan, Ozan Sevim, Cumali Gürsel ve Batuhan Güner ilk on biriyle başladı. Müsabakanın ilk yarısını 2-0 önde geçen ekibimiz, sahadan 4-1 galip ayrıldı. Takımımızın gollerini; Ozan Sevim, Mustafa Erhan Hekimoğlu (2) ve Cumali Gürsel kaydettiler.

Didem

Özel Üye

İtibar:

Teşekkürler

Üst Alt