• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Gazze Şeridi'ne insani yardım malzemesi taşıyan 100 TIR giriş yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Dünyadan Haberler kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Gazze Şeridi'ne insani yardım malzemesi taşıyan 100 TIR giriş yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 109 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Dünyadan Haberler
Konu Başlığı Gazze Şeridi'ne insani yardım malzemesi taşıyan 100 TIR giriş yaptı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Gazze Şeridi'ne insani yardım malzemesi taşıyan 100 TIR giriş yaptı

Filistin Kızılayı, Refah Sınır Kapısı'ndan insani yardım taşıyan 100 TIR'ın abluka altındaki Gazze Şeridi'ne giriş yaptığını duyurdu.

Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, insani yardım taşıyan TIR'ların Mısır Kızılayı'ndan teslim alındığı belirtildi. Refah Sınır Kapısı'ndan abluka altındaki Gazze Şeridi'ne giriş yapan 100 TIR'da su, gıda malzemesi, ilaç ve tıbbi malzeme taşındığı bildirildi. Gazze'ye 21 Ekim'den bu yana insani yardım yüklü 3 bin 499 TIR'ın giriş yaptığı aktarıldı. Hamas yöneticilerinden Usame Hamdan, 7 Aralık'ta yaptığı açıklamada, Gazze Şeridi'ne giren günlük yardım miktarının 100 TIR'ı geçmediğini, günlük ihtiyacın ise 600 TIR'ı aştığını ifade etmişti. Hamdan, bombardımanlarda hayatta kalanların açlık ve susuzluktan, yaralı ve hastaların ilaç ve tedavi yetersizliğinden yaşamını yitirdiğini belirtmişti.

Üst Alt