• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Galatasaray - Samsunspor (Canlı anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Galatasaray - Samsunspor (Canlı anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Galatasaray - Samsunspor (Canlı anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan EbrulimMm_88

İtibar:

Galatasaray - Samsunspor (Canlı anlatım)

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'de zirvede en yakın takipçisi Samsunspor'u konuk ediyor.

Galatasaray, Süper Lig'in 12. haftasında milli ara öncesi Samsunspor ile karşı karşıya geliyor.

İLK 11 Galatasaray: Muslera, Barış, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Sallai, Yunus, Osimhen Samsunspor: Okan, Zeki, Satka, Drongelen, Bola, Bennasser, Ntcham, Emre, Holse, Dimata, Mouandilmadji

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK İÇİN KOREOGRAFİ

Galatasaray taraftarı maç öncesi "Atam dün, bugün, yarın ve daima izindeyiz" ifadelerinin yer aldığı bir koreografi düzenledi.

Samsunsporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümde "Kasım'da aşk başkadır, çünkü bize ölümsüz bir aşkı hatırlatır." ifadelerinin yer aldığı pankartla koreografiye katıldı.

Ayrıca her iki takım da Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının bulunduğu formalarla sahada yer aldı.

GALATASARAY'DA 2 EKSİK

Galatasaray'da Tottenham maçında sakatlanan Mauro Icardi sezonu kapattı.

Kaan Ayhan sarı kart cezası bulunduğundan forma giyemeyecek.

Üst Alt