• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Futbolcular şikayet etti''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Futbolcular şikayet etti'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı ''Futbolcular şikayet etti''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantep FK'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldikleri maçın ardından konuştu. İşte İsmail Kartal'ın açıklamaları; İki hafta önce burada sahanın zeminin kötü olduğundan bahsetmiştim. Bugün bunu yine söylüyorum. Bu kötü zeminde futbol oynamak çok zor. King'in ayak bileği burkuldu. Ne zaman döneceği belli değil. Bizim amacımız futbolu bir yerlere taşımak. İki takımın oyuncuları nasıl futbol oynayacak. Şikayet ettiler Futbolcular soyunma odasında şikayet etti. Bonucci geldi hocam ayağım şişti oynayamıyorum. dedi. Daha iyi zeminler olsun, futbolumuzu iyiye taşıyalım. Zeminin kötü olmasına rağmen iyi bir oyun çıkardık. Oyuncularımı tebrik ediyorum Ağır sahalarda oluyor Mert Müldür'ü zemine bağlayamayız. Adalesinde sertleşme var. Zemin kötü diye her şeyi zemine bağlayamayız ama bu ağır sahalarda bunlar oluyor.

Üst Alt