• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge Çeşme'de tatilde...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge Çeşme'de tatilde... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 91 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge Çeşme'de tatilde...
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64f86f0b86b24a5a0070e201.jpg

Milletler Ligi şampiyonu A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2023 CEV Avrupa Şampiyonası finalinde Sırbistan ile karşılaştı. Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Paleis 12 Salonu'nda oynanan final mücadelesinde rakibini 25-27, 25-21, 22-25, 25-22 ve 15-13'lük setlerle 3-2 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı, organizasyon tarihinde ilk kez şampiyon oldu.

Filenin Sultanları bu zaferle rakibinden 2019'un rövanşını da aldı. 4 yıl önce Sırbistan'a finalde kaybeden Milliler, bu kez kupaya kavuştu.

64f85a4e86b24a5a0070e14d.jpg

GİZEM: TÜRKİYE TARİH YAZARKEN BEN BURADAYIM

Takımın liberosu Gizem Örge maç sonunda duygusal açıklamalarda bulundu:

Alıntı Metni
Sosyal medya Filenin Sultanlarını konuştu! 1.5 milyon içerik

"Ben olmadığımda bu takım ne zaman başarı kazansa, babam ağlayarak beni arayıp 'Gururluyuz kızım, kazandık. Sen de inşallah bir gün orada olacaksın' derdi. Baba buradayım bugün! Türkiye tarih yazarken buradayım! O yüzden çok mutluyum. Duygularımı anlatabileceğim bir kelime yok. Herkese çok teşekkür ediyorum."

64f85b6186b24a5a0070e158.jpg

TATİLİN TADINI ÇIKARDI

Filenin Sultanları'ndan Gizem Örge (30), son olarak şampiyonluk sonrası Çeşme'deki ünlü bir plajda objektiflere takıldı.

64f86c7d86b24a5a0070e1e4.jpg

Annesi ve arkadaşları ile beraber kısa tatilin keyfini çıkaran Örge, kendisini görüntüleyen gazetecilere el sallayarak; bütün gün locada oturdu.

64f86ccf86b24a5a0070e1eb.jpg

Şampiyonluğun 'Gizem'i olan, Giovanni Guidetti ile problem yaşadıktan sonra Milli Takım’dan birkaç yıl uzak kalan Örge; ilerleyen saatlerde denize girmeden plajdan ayrıldı.

Filenin Sultanları'nın başarı gecesinde ortaya çıkan Guidetti gerçeği!
Şampiyonluk coşkusu! Filenin Sultanları doyasıya kutladı

Üst Alt