• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fernando Santos'un ilk işi...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Fernando Santos'un ilk işi... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 65 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Fernando Santos'un ilk işi...
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Takımla birlikte dört idman gerçekleştirdikten sonra Karagümrük maçına çıkan Portekizli çalıştırıcı, karşılaşma öncesinde sözleriyle siyah beyazlı futbolcuların gözlerini açtı. Tesislerde takımla bir toplantı gerçekleştiren dünyaca ünlü çalıştırıcı, "Dört gün boyunca sizi dikkatle izledim. Şimdi sizile ilgili izlenimlerimi paylaşacağım." diyerek sözlerine başladı. MORALLER TAVAN "Yüzünüzde neden mutsuzluk var" diye soran Santos şöyle devam etti: "Her takım, her oyuncu çok zor dönemler geçirmiştir. Önemli olan bunu atlatabilecek değerde olmaktır. Ben size bakınca çok kaliteli oyunculardan kurulu bir takım görüyorum. Hepiniz üst sınıf oyuncularsınız. Büyük takımın oyuncuları da böyle olur. Boşuna burada değilsiniz. Her biriniz seçilmiş oyuncularsınız. Harikasınız ve hak ettiğiniz değeri birlikte elde edeceğiz." Santos'un bu sözleri sayesinde bütün oyuncuların morali tavan yaptı. Kaynak: Sporx

Üst Alt