- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Ferdi Kadıoğlu resmen Brighton'da! Premier League ekiplerinden Brighton, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu'nun transfer edildiğini açıkladı. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Ferdi Kadıoğlu'nun bonservis bedelinin 30 milyon euro olduğu belirtildi. Fenerbahçe'den yapılan transfer açıklamasında ''Profesyonel Futbolcumuz Ferdi Erenay Kadıoğlu'nun İngiliz Kulübü The Brighton and Hove Albion FC'ye, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 30.000.000 Euro bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri The Brighton and Hove Albion FC tarafından ödenecektir'' ifadeleri kullanıldı. Fenerbahçe aynı zamanda Ferdi Kadıoğlu'nun transfer sözleşmesinde 5 milyon euro bonus olduğunu da açıkladı. Yolun açık olsun Ferdi ???????? pic.twitter.com/Wh1F8wjmQk — Fenerbahçe SK (@Fenerbahce) August 27, 2024 Ferdi Kadıoğlu'nun ilk açıklamaları Ferdi Kadıoğlu, Brighton'a transferinin açıklanmasının ardından yeni kulübünün resmi hesabına açıklamalarda bulundu. Ferdi Kadıoğlu transferiyle ilgili "İlk olarak kulüple ve teknik direktörle konuştum. Bana oyunu, oyun tarzını, beni nasıl kullanmak istediğini anlattı. Beni gerçekten etkiledi. Bu konuda gerçekten mutluyum'' ifadelerini kullandı.