• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fenerbahçe'ye veda etti!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Fenerbahçe'ye veda etti! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 72 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı Fenerbahçe'ye veda etti!
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Fenerbahçe'de sözleşmesi sona erecek isimler arasında yer alan Joshua King, takıma ve taraftarlara veda etti. Joshua King, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gelecek sezon Fenerbahçe'de olmayacağını açıkladı. Norveçli golcü oyuncu yaptığı açıklamada ''Sakatlıklar yüzünden istediklerimi yapamadım, sizlerden özür dilerim. Buradan Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum! Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü gerçekten kalbimde siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi hissediyorum. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim'' ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'ye 2022 yazında transfer olan King, sarı-lacivertli forma altında çıktığı 54 maçta 12 gol attı ve 7 asist yaptı.

Üst Alt