• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Fenerbahçe'nin ihtiyacı yok...''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Fenerbahçe'nin ihtiyacı yok...'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı ''Fenerbahçe'nin ihtiyacı yok...''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Bir süredir herhangi bir takım çalıştırmayan ve yorumculuk yapan Sergen Yalçın, Kafa Sports ekranlarında Anderson Talisca ile ilgili dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Sergen Yalçın, Fenerbahçe'nin gündemindeki Anderson Talisca'nın transfer edilmesi halinde faydalı olamayacağını dile getirdi. İlk olarak Talisca'nın yüksek maliyetine dikkat çeken Sergen Yalçın ''Fenerbahçe, Talisca'ya o parayı vermeli mi? Ben olsam vermem. Biz Talisca'yı Beşiktaş'tan hatırlıyoruz. Şimdiki Talisca nasıl olur bilmiyorum. Yaşı çok yüksek değil ama 13 milyon euroluk bir kontrat çok yüksek. Dengeleri bozarsın. Büyük takımlar dahil Türkiye'de bu rakamları verebilecek takımlar olduğunu düşünmüyorum'' dedi. [ilgili-haber=82397] Fenerbahçe'nin önceliğinin Anderson Talisca olmaması gerektiğini söylerken ''Bir de Fenerbahçe, Anderson Talisca'yı aldığında Galatasaray'ın kaç puan gerisinde olacak? Fenerbahçe bir 3 puan daha kaybederse hiç gerek yok. Fenerbahçe'nin Talisca'dan başka ihtiyaçları var. Kenar oyuncusu yok, forvet oyuncusu yok. Forvet oyuncusu yok derken ligi domine edecek bir oyuncu yok'' ifadelerini kullandı. [ilgili-galeri=2328]

Üst Alt