- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Sezon başında Ferdi Kadıoğlu'nu Brighton'a yolcu eden ve sezon içerisinde Jayden Oosterwolde'nin sakatlığıyla birlikte sol bek pozisyonunda sorun yaşamaya başlayan Fenerbahçe, devre arasında bu mevkiye bir takviye yapmayı planlıyor. Sarı-lacivertli ekip, bu doğrultuda 4 ismi listesine aldı. İşte o isimler ve detaylar... 4 isim öne çıktı Jose Mourinho ve scout ekibinin koordineli çalışmasının ardından bu bölgeye yapılacak takviye için adaylar belirledi. Sarı-lacivertliler, yapılan istişareler sonucunda alternatifli bir liste oluşturdu ve 4 isim öne çıktı. Bu isimlerin ikisi Premier Lig'den ikisi ise Serie A'dan... Hem oyuncularla hem de oyuncuların kulüpleriyle ilk temas kurulacak. Sergio Reguilon Fenerbahçe'nin bu bölge için düşündüğü ilk isim Tottenham'da kadroya girmekte zorlanan Sergio Reguilon... Jose Mourinho'nun Tottenham'ı çalıştırdığı dönemde kadroya katılan oyuncu için çalışmalar sürüyor. Ben Chilwell Oyuncuyu Jose ikna etmeye çalışıyor. Reguilon'da sorun çıkması halinde ise rota Chelsea'den Ben Chilwell'e dönecek. Bu sezon Londra ekibinde forma giymekte zorlanan 27 yaşındaki oyuncu, ayrılmak istiyor. Jose Mourinho'yla çalışmaya da sıcak bakıyor. Fabiano Parisi Sarı-lacivertlilerin listesinde yer alan diğer iki sol bek adayı ise İtalya'dan... Listenin üçüncü sırasında bulunan oyuncu, geçen sezon Empoli'den Fiorentina'ya 10 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Fabiano Parisi... Ancak Fiorentina, tatmin edici bonservis teklif edilmediği halde Parisi'yi bırakmaya sıcak değil. Antonino Gallo Fenerbahçe'nin sol bek için düşündüğü son isim ise; Lecce'den Gallo. 24 yaşındaki oyuncu için de ilk nabız yoklaması hafta sonunda yapılacak. ???????? Fenerbahçe, sol bek bölgesi için 4 oyuncu belirledi. (Sabah)???????? Antonino Gallo???????????????????????????? Ben Chilwell???????? Sergio Reguilon???????? Fabiano Parisi pic.twitter.com/k3ArXYMbm3— Futboo (@FutbooCom) November 15, 2024 (Sabah)