• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor (Canlı anlatım)

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor (Canlı anlatım) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 59 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor (Canlı anlatım)
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı konuk ediyor (Canlı anlatım)

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Kasımpaşa'yı ağırlıyor. İşte ayrıntılar ve canlı anlatım...

Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Ülker Stadı'nda karşılaşan Fenerbahçe ile Kasımpaşa, bu kulvarda 42. kez rakip oluyor.

Saat 19.00'da oynanacak müsabakayı hakem Cihan Aydın yönetiyor. Fenerbahçe, iç sahada Kasımpaşa ile ligde bugüne kadar 21 kez iç sahada karşı karşıya geldi. Bu maçların 15'inde kazanan sarı-lacivertliler, 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Fenerbahçe'nin attığı 48 gole, Kasımpaşa 21 golle karşılık verdi.

EKSİKLER VE KART SINIRINDAKİLER

Fenerbahçe'de Joshua King'in sakatlığı sürüyor. Son idmanda sakatlanan İrfan Can Kahveci de kadroda yok. Sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Fred de kadroda yer almıyor. Fenerbahçe'de Tadic, Batshuayi, Djiku, Szymanski ve Cengiz sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

CANLI ANLATIM

1' Maç başladı

3' Fenerbahçe'de Cengiz'in ortaya çevirdiği topu Kasımpaşa savunması karşıladı

12' Cengiz, Dzeko'nun kafayla indirdiği topu dışarıya attı

13' Kasımpaşa'da Aytaç Kara'nın şutu üsten auta çıktı

14' Karşılaşmanın ilk sarı kartı Kasımpaşa'da Ben Ounaes'e çıktı

23' Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Cengiz'in ortasında Djiku'nun kafa vuruşunda top direk dibinden auta gitti

İLK 11'LER Fenerbahçe: Livakovic, Jayden-Çağlar-Djiku-Ferdi, İsmail-Krunic, Cengiz-Mert Hakan, Tadic ve Dzeko. Kasımpaşa: Ali Emre, Ben Ounaes, Yasin, Porozo, W. Neto, Sadıku, Aytaç, Hajradinovic, Oğulcan, M. Fall, Da Costa

Üst Alt