• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Fenerbahçe ile ilgili hayalim yok'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Fenerbahçe kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan 'Fenerbahçe ile ilgili hayalim yok' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 110 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Fenerbahçe
Konu Başlığı 'Fenerbahçe ile ilgili hayalim yok'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, 343 Dijital'e konuşurken Fenerbahçe hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Emre Beşözoğlu şu an Fenerbahçe ile ilgili bir hayalinin olmadığını söylerken ''Fenerbahçe'ye kendimi ait hissettim. Hayatın gerçeklerini, bana küfür eden insanlardan önce gördüm. 16 yaşından beri profesyonel bakış açısını hayatıma getirdim. Bunları söylerken, bir çaba içerisinde değilim. Hayatımda kimseye ihtiyacım yok. Fenerbahçeli olduğumu da samimice söyledim. Fenerbahçe'ye teknik direktör olma hayalim yok. Fenerbahçe ile ilgili hiçbir hayalim yok. Zaten Fenerbahçe'de her görevi yaptım. Bunları ben istedim diye değil, beni istediler diye yaptım. Fenerbahçe, beni isterse o gün karar veririz. İstemezse, hayatıma çok güzel bir şekilde devam ederim'' ifadelerini kullandı. Kupada Fenerbahçe taraftarının küfürlü tepkisiyle karşılaşan Emre Belözoğlu ''Konu Fenerbahçe olduğunda menfi konuşmam, yutkunurum ve susarım. Fenerbahçe'ye küsme gibi olmaz. Fenerbahçe'yi son 10 haftada şampiyonluk yarışına soktuğumuzda da bu grup bana küfür ediyordu. Küfürde kalamam, hayatıma devam etmek zorundayım. Fenerbahçe inşallah en güzel yerlerde olur. Fenerbahçe'yi hissettik, bu değişmez. Rekabetçi bir yapım var, kazanmak odaklıyım. Fenerbahçe rakip olduğunda kazanmak için mücadele edeceğim. Bu mesleğime olan saygım'' dedi.

Üst Alt