• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde CheZz tarafından oluşturulan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 102 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok
Konbuyu başlatan CheZz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

CheZz

Üye

İtibar:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç: Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok

Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu'nda konuşan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, "Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizin düşüncelerinizde olurdum." dedi.

Fenerbahçe Kulübü 2022 yılı Olağan Mali Genel Kurulu, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda devam ediyor. Mali Genel Kurula başkan Ali Koç, yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri katıldı. Fenerbahçe Kulübü Hukuktan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Pekin, açılış konuşmasında toplantıya 1552 üyenin katılım sağladığını açıkladı. Fenerbahçe Başkanı Koç, açıklamalarda bulunuyor. İşte Koç'un açıklamalarından öne çıkanlar: "Hepimizin canı sıkkın. Hepimizin eteklerindeki taşları dökmeye ihtiyacımız var. Gökten para yağsa, Samandıra'dan altın çıksa, petrol fışkırsa futbolda başarı yoksa ne önemi var? Futbolda başarı olmadığı sürece hiçbir şeyin kıymeti yok. Ben de sizin tarafınızda olsam, sizin düşüncelerinizde olurdum. 3 Haziran 2018 tarihinden bu yana yaşadığımız olumsuzluklara rağmen gemiyi limana yüzdürdüğümüzü, en tepeyi hedeflediğimizi de hatırlatmak istiyorum."

KOMBİNE FİYATLARINA ZAM İDDİASI

"Kombine fiyatlarına yüzde 300 zam gibi bir durum yoktur."

Üst Alt