• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Fadik Sevin Atasoy: Kenan Doğulu bursuyla okudum!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

63d4f7f686b24700e00717e4.jpg

Babası Sönmez Atasoy'un ölümünden bir süre sonra Amerika'ya yerleşen Fadik Sevin Atasoy, "New York'da babamla birlikte Amerika macerası başladı. Sonra babam Türkiye'ye geri döndü, ben orada Los Angeles'da Michelle Danner'dan oyunculuk bursu kazandım. Onun sınava benzer bir şeyi vardı, isim öğrenmeden, ne yaptığını öğrenmeden çıkıp karşısında oynuyorsun. 'Sen kimsin, kal, ben sana bursunu veriyorum' dedi. Ama kalacak yer yok, arabam yok" dedi.

"KONUK ODASINI VERDİLER"

Ünlü oyuncu, "Türkiye'ye döneceğim diye düşünürken Kenan Doğulu sağ olsun, onun bursuyla okudum. Kenan 'Benim halam bizim evde, git seni evlat edinsinler' dedi. Gittim, kuzenleri felan, bana konuk odasını verdiler. Ben orada kalarak okulu bitirdim" açıklamasını yaptı.
63d4f83886b24700e00717ea.jpg

Fadik Sevin Atasoy gizemli sevgilisiyle sokakları dolaştı, 'Herkes doktor olabilirse oyuncu da olsun'

Üst Alt