• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Evrim Akın korkuttu! 'Gözlerimden operasyon geçirdim'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

65197ef186b24a51808e6699.jpg

Şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi' progmında sunuculuk yapan Evrim Akın, geçtiğimiz hafta annesi ve kardeşiyle Nişantaşı Citys'te görüntülenmişti.

Kendisine yönelten evlilik sorusuna üzerine Akın, "Annem, kardeşim ve abim evlenmemi istemiyor. Ben de onların evlenmesini istemiyorum. Aramıza kimseyi sokmuyoruz. Biz bize yeteriz ve böyle mutluyuz" diyerek, şaşırtmıştı.

65197d5186b24a51808e668f.jpg

"REYTİNGLER BOL OLUNCA YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR"

Ayrıca Akın, Kanal D'de ekrana gelen 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programı için, "Reytingler iyi olunca böyle yüzümüz gülüyor" demişti.

Berdan Mardini villasının kapılarını 'Evrim Akın ile Ev Gezmesi'ne açtı!

"DİĞER GÖZÜME MERCEK TAKILMIŞTI"

44 yaşındaki ünlü isim son olarak önceki gün Bahçelievler'de özel bir hastaneden çıkarken objektiflere takıldı.

65197de986b24a51808e6694.jpg

Sağ gözünde bandaj olan Akın, gazetecilerle konuşarak; "Gözlerimden operasyon geçirdim, bir gün önce de diğer gözüme mercek takılmıştı, şu an bir sıkıntı yok, görebiliyorum" açıklamasında bulundu.

651a498e86b2443e68fa3acc.jpg

"ERMAN TOROĞLU'NUN OLDUĞU BÖLÜMÜ TEK GEÇERİM"

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının çok güzel gittiğini ve çok eğlendiğini söyleyen Akın, "Erman Toroğlu'nun olduğu bölümü tek geçerim, Sezen Aksu ve Tarkan'ın evlerine de gitmek isterim. Zaten küçüklüğümden beri Tarkan hayranıyım" şeklinde konuştu.

Erman Toroğlu'nun Bodrum'daki lüks evindeki hırsızlık önlemleri 'yok artık' dedirtti!

Üst Alt