• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Erkan Petekkaya'nın yeni projesi! 'Tüylerim diken diken oluyor'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Erkan Petekkaya'nın yeni projesi! 'Tüylerim diken diken oluyor' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 73 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Erkan Petekkaya'nın yeni projesi! 'Tüylerim diken diken oluyor'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

64faf7e686b2445db83f6630.jpg

İş hayatındaki başarılardan dolayı Avrupa'da 'Müthiş Türk' olarak adından söz ettiren İlhan Doğan’ın çarpıcı hayat hikayesi sinema filmi oldu. 26 Eylül’de filmde rol alan Alman oyuncuların da davetli olarak katılımı ile İstanbul’da gala yapacak olan Her Şeye Rağmen, 29 Eylül’de vizyona girecek.

Erdal Murat Aktaş’ın yönettiği filmde İlhan Doğan’ı canlandıran Erkan Petekkaya, ünlü iş insanını İstanbul’da evinde ağırladı. Eşinin yaptığı yöresel yemeklerle misafirini ağırlayan oyuncu, İlhan Doğan ile filmin vizyona girmesinden önceki son hazırlıkları birlikte gözden geçirdiler.
64faf84586b2445db83f6632.jpg

Yapım şirketine dava açan Erkan Petekkaya: Çok mağdur oldum!

"İNANMAK GERÇEKTEN ZOR"

Gerçek ve çok ilginç bir hayat hikayesini beyaz perdeye aktardıklarını ifade eden Petekkaya, "Nasıl bir hayat, nasıl bir çıkış inanmak gerçekten zor. Hâlâ o sahneler gözümün önüne geldikçe tüylerim diken diken oluyor” ifadelerini kullandı.
64faf84d86b2445db83f6634.jpg

Erkan Petekkaya, zor koşullarda çekilen ve gerçek bir hayat hikayesinden esinlenen Her Şeye Rağmen filminden seyircilerin ilham alacağını dile getirdi.
64faf9e786b2445db83f6641.jpg

Erkan Petekkaya: Çok haksızlığa uğradım! Biraz sahipsiz kaldım

Üst Alt