• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Erhan Yazıcıoğlu'nun ayağı kesilmekten kurtuldu

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Erhan Yazıcıoğlu'nun ayağı kesilmekten kurtuldu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 101 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Erhan Yazıcıoğlu'nun ayağı kesilmekten kurtuldu
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e4b3fc86b24456c014cd35.jpg

Diyabet hastalığı yüzünden iki yıldır birçok doktor ve profesör tarafından ayağı kesileceği söylenen Erhan Yazıcıoğlu, önceki akşam iki aylık tedaviyle ayağını kesilmekten kurtaran yara bakım uzmanı Anıl Şen ve ekibine teşekkür yemeği verdi.

GECEYE RENK KATTI

Hayatından komik hikayeler ve hatıralar anlatan oyuncu Yazıcıoğlu, neşesi ile geceye renk kattı.
64e4b37686b24456c014cd32.jpg

Erhan Yazıcıoğlu: 11 kez nişanlandım

ŞAŞIRTAN AÇIKLAMA

'Karadayı', 'Çatı Katı Aşk', 'Şemsi Paşa Pasajı' gibi yapımlarda ve pek çok tiyatroda rol alan Erhan Yazıcıoğlu Armağan Çağlayan'ın 'Dur Bi Dinle' adlı programına konuk olmuştu.
64e4be6d86b24456c014cd69.jpg

"BU BANA SÖYLENİR Mİ?"

Yazıcıoğlu'nun ilk eşinden olan kızları Begüm ve Burçak'tan bahsedilince konu kızının kakasını yiyip yemediğine gelmişti. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan oyuncu ,"Annesi lavaboda yıkıyor Begüm'ü. 'Senin ben kakanı yerim' dedim. Biraz da aramız limoniydi eşimle. 'Aman sen de bu ne sevgi?' dedi. 'Gel ye de göreyim' dedi. Bu bana söylenir mi? Aldım ve yedim hocam! Vallahi yedim" demişti.

Erhan Yazıcıoğlu: Sanatçı emekli olmaz

Üst Alt