• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Erdal Özyağcılar Nişantaşı'nda görüntülendi! 'Böyle çekmeyin'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Erdal Özyağcılar Nişantaşı'nda görüntülendi! 'Böyle çekmeyin' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Erdal Özyağcılar Nişantaşı'nda görüntülendi! 'Böyle çekmeyin'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e9890086b24712ec372187.jpg

Son olarak 'Güven Bana' adlı yapımda yer alan 75 yaşındaki usta oyuncu Erdal Özyağcılar, geçtğimiz gün Nişantaşı City's Avm'de objektiflere takıldı.

Aracını beklediği esnada gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, "Rutin kontroller için doktora geldim. Endişelenecek bir durum yok" dedi.

64e987ba86b24712ec372180.jpg

"HEM ÇEKMİYORSUNUZ, HEM SORU SORUYORSUNUZ"

Gergin tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, ardından muhabirlere; "Beni hem çekmiyorsunuz, hem de bana soru soruyorsunuz" diyerek çıkıştı.

64e987e886b24712ec372183.jpg

Gazetecilerin, "Gazete muhabiriyiz, ses kaydı alıyoruz, sinirlenmenizi gerektirecek bir durum yok" demesine aldırış etmeyen Özyağcılar bu sefer de; "Ayağımda terlikler var, beni böyle çekmeyin" diyerek gergin tavırlar sergilemeye devam etti.

Üsküp'te dizi çeken Erdal Özyağcılar, İstanbul'a geldi
Erdal Özyağcılar’a onur ödülü

Üst Alt