• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Emel Sayın'ın zaman tüneli! 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Emel Sayın'ın zaman tüneli! 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Emel Sayın'ın zaman tüneli! 'Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66b60d3f37446c2415400b72.jpg

Türk müziğinin ve beyazperdenin efsane ismi Emel Sayın, geçtiğimiz akşam Çeşme Açıkhava'da sahne aldı. Turuncu, taşlarla süslü elbisesiyle çok şık görünen Sayın, konserin başında duygusal anlar yaşadı.

Alanı dolduran 5 bin kişinin dakikalarca alkışladığı Sayın, "Çok heyecanlıyım, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum" diye konuştu.

66b60d2237446c2415400b70.jpg

Başrolünde yer aldığı filmlerin müziklerinden oluşan repertuarıyla Emel Sayın, konserini Yeşilçam filmlerinde seslendirdiği şarkıların görüntüleri eşliğinde gerçekleştirdi.

Emel Sayın sergilediği canlı performansla misafirlerini geçmişe giden bir zaman tünelinden geçirdi. Sayın, 27 Eylül'de İzmir ve 30 Eylül'de Harbiye Açıkhava'da yeniden sevenleriyle buluşacak.

Emel Sayın paylaştı! 'Meğer ne güzelmişim'

Üst Alt