• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ekrana ‘Uzak Şehir’ damgası

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Ekrana ‘Uzak Şehir’ damgası başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Ekrana ‘Uzak Şehir’ damgası
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

6733b8b030363706df963b9f.jpg

Kanal D’nin yeni dizisi ‘Uzak Şehir’, ilk bölümüyle önceki akşam ekrana geldi. Alya Albora’nın (Sinem Ünsal) oğlu ve kendisi için verdiği mücadeleyi anlatan projenin birinci bölümü, reyting listelerinin üst sıralarında yer aldı. Seyirci Alya ve oğlu Deniz Cihan’a (Kuzey Gezer) ağladı. Başrolünü Ozan Akbaba ve Sinem Ünsal’ın paylaştığı yapımın, birinci bölümü sosyal medyada da gündem oldu. ‘TT’ listelerinin üst sıralarında yer alan dizi, kullanıcılardan binlerce yorum aldı.

6733b8c130363706df963ba1.jpg

Sosyal medyada Akbaba ve Ünsal’ın oyunculuk performansları çok konuşuldu. Kullanıcılar, “Ben bunları sahiplendim gitti valla #AlCih”, “Sinem Ünsal döktürüyor”, “O kadar harika ilerliyor ki ekrana kilitledi beni. Gerek oyuncular, gerek dizi müzikleri, gerek uyarlamaya olan benzerlik heyecanı kat kat arttırıyor. Reytingi bol olsun” gibi, mesajlar gönderdi. Cihan’ı (Akbaba) vurarak talihsiz bir olaya karışan Alya’nın bundan sonra ne yapacağı ise dizinin yeni bölümünde belli olacak.

Senaryosunu Gülizar Irmak’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda Ahmet Katıksız’ın oturduğu proje, her pazartesi akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Üst Alt