• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Divan Kurulu toplandı..Beşiktaş'ın borcu resmen açıklandı..

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Divan Kurulu toplandı..Beşiktaş'ın borcu resmen açıklandı.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Divan Kurulu toplandı..Beşiktaş'ın borcu resmen açıklandı..
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş Kulübü'nün Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu'nda yapılan 2023 yılı 3. olağan divan kurulu toplantısında Başkan Hasan Arat ve yönetim kurulu tam kadro olarak hazır bulundu. Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Beşiktaş Kulübü'nün borcu 8.282.243.263 TL olarak açıklandı. Tevfik Yamantürk: "Seçim süreci içinde gerek Hasan Arat'ın gerek de Serdal Adalı'nın gösterdiği tutum beni umutlandırdı ve sevindirdi. İnşallah bu gelecek nesillere örnek olur. Her ikisine de bundan dolayı teşekkür ediyorum." Tevfik Yamantürk: "Artık bu borcu parayla ödeyemezsiniz. Bu borcu ancak işini iyi yapan insanlar ile ödeyebilirsiniz." Tevfik Yamantürk: "Rıza Çalımbay'ın önümüzdeki 1.5 yıl görevde kalmasını bir Divan Kurulu Başkanı olarak değil, bir Beşiktaşlı olarak tavsiye ediyorum."

Üst Alt