• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Dilan Çıtak ve ağabeyi Ahmet Tatlıses buluştu! 'Adres veriyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Dilan Çıtak ve ağabeyi Ahmet Tatlıses buluştu! 'Adres veriyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Dilan Çıtak ve ağabeyi Ahmet Tatlıses buluştu! 'Adres veriyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6707a77f811e5c66712b1268.jpg

İbrahim Tatlıses'inIşıl Çıtak ile birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda gördüğü psikolojik şiddet ve mobbing hakkında açıklamalarda bulunmuştu.

Baba - kız arasındaki gerilim artarken, ünlü türkücü 'Soyadımı kullanmasın' demişti. Bunun üzerine Dilan Çıtak, sosyal medyadan 'Tatlıses' soyadını kaldırmıştı.

milliyet.jpg

AĞABEYİ İLE BULUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda kedisi sebebiyle uçakta yaşadığı kavga ile gündem olan Dilan Çıtak, ağabeyi Ahmet Tatlıses ile bir araya geldi.

milliyet.jpg

"VEGAN PİDE"

Ağabeyinin restoranında yemek yiyen Çıtak, Ahmet Tatlıses ile fotoğrafını'Vegan pide için adres veriyorum' notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

6707a314811e5c66712b1259.jpg

Karakolluk olmuştu! Dilan Çıtak Tatlıses'ten Bodrum - İstanbul uçağındaki kavga ile ilgili açıklama
Polise 'Seni yerler koçum' demişti! Dilan Çıtak ağlayarak kendini savundu

Üst Alt