• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 82 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Didem Kınalı, Çeşme tatilinde! Denizde bale yaptı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64b11a7386b24a5b6c80088f.jpg

'İbo Show' programıyla şöhreti yakalayan Didem Kınalı, stand-up'çı arkadaşı Peker Halil ile birlikte Ayvalık, Cunda, Assos, Seferihisar ve Gümüldür’den sonra Çeşme'ye geldi. 37 yaşındaki güzel, önceki gün Kali Beach'te görüntülendi.

DENİZ VE GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Önümüzdeki günlerde yoğun sahne programlarına başlayacak olan Kınalı, iş trafiği artmadan önce arkadaşıyla birkaç günlüğüne Türkiye'nin popüler tatil bölgelerinden Çeşme’de mola verdi.
64b11aa786b24a5b6c80089d.jpg

DENİZDE MİNİ GÖSTERİ

Mekanda önce güneşlenip sohbet eden ikili, daha sonra yüzmek için denize girdi. Suyun soğuk olması nedeniyle biraz üşüyen Kınalı, denizin içinde bale yapıp, ısınmaya çalıştı.
64b11a8c86b24a5b6c800893.jpg

DANSI BIRAKMADI

Ünlü isim, geçtiğimiz ekim ayında ‘Sabırsız Nefsim’ isimli bir single çıkararak şarkıcılığa adım atsa da kendisine şöhreti getiren meslek olan dans etmeyi bırakmadı.
64b11a9686b24a5b6c800895.jpg

Tatilde neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen Didem Kınalı, Ege'nin serin sularında arkadaşı Peker Halil'e mini bir gösteri sundu.
64b11a9d86b24a5b6c800897.jpg

Didem Kınalı: İbo Show'u bırakmazsan seni öldürürüm diye tehditler alıyordum
'Benim arabamla sevgilisini öldürmeye gidiyormuş!'

Üst Alt