• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Derya Uluğ: Sezen Aksu'yu canlandırmak isterim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Derya Uluğ: Sezen Aksu'yu canlandırmak isterim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Derya Uluğ: Sezen Aksu'yu canlandırmak isterim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6703822da204b67e7c1ec852.jpg

Derya Uluğ, geçtiğimiz akşam, Kıbrıs'ta bulunan bir otelde sahne aldı.

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Uluğ, "Kıbrıs'ta sahne almayı seviyoruz. Ekim ayı boyunca yoğun bir turnedeyiz. Sağlığımız elverdiği müddetçe bütün enerjimizle devam edeceğiz." dedi.

67037fc4a204b67e7c1ec833.jpg

"ONUN HAYATINI YANSITABİLMEK DETAY GEREKTİRİR"

'Gelin Takımı' filminde kendisini canlandıran Uluğ, "Kimin hayatını oynamak isterdiniz?" sorusuna, "Bir kadının erkek rolüne bürünme imkanı olursa Aşık Mahsuni Şerif'i canlandırmak isterim. Hayat hikayesini dinlediğimde çok etkilenmiştim. Bir de, Sezen Aksu... Onun hayatını yansıtabilmek çok detay gerektirir." diye cevapladı.

67038160a204b67e7c1ec849.jpg

"ADALETİN TECELLİ ETMESİNİ İSTİYORUM"

Vahşice öldürülen İkbal Uzuner ve Ayşenur Hali ile ilgili duygu ve düşünceleri kendisine sorulan Uluğ, "Moralim çok bozuk. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Şu an kimsenin iyi olması beklenemez. Sadece hayatımıza devam etmeye çalışıyoruz. Kız çocuklarımızın gelecekleri için, kadınlarımız için sessiz kalmamalıyız. Adaletin tecelli etmesini istiyorum. Suçlular hak ettikleri cezaları almalı." dedi. Röportajın ardından sahneye çıkan güzel sanatçı misafirlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

6703817ea204b67e7c1ec84c.jpg

Derya Uluğ'a hırsızlık şoku! 'Hepsi gitti, çok üzüldüm'
Derya Uluğ konserinde zabıtanın dans şovu! Sahnede doyasıya oynadı

Üst Alt