• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

"Derbide vasat altı yönetim"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan \"Derbide vasat altı yönetim\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 83 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı \"Derbide vasat altı yönetim\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Halil Umut Meler, vasatın altında bir performans sergiledi. İki kez kararını VAR ile düzeltti. Bazı kart hataları yaptı. Tartışılacak çok fazla kararı oldu. Mert, VAR ile kırmızı kart gördü. Karar doğruydu. Mert topa kayarken önlem almıyor ve kolunu destek eli olarak kullanmıyor. Yana doğru açıyor ve vücudunu genişletiyor. 57’de Ghezzal-Icardi mücadelesinde hakem Icardi aleyhine hücum faul kararı verdi. Pozisyonda topa Icardi vuruyor, Ghezzal ise Icardi’ye vuruyor. Karar bence Galatasaray lehine penaltı olmalıydı. Hakem tam tersi bir karar verdi. 61’de ise hakem Galatasaray lehine penaltı çaldı. Amir’in Torreira’ya yaptığı müdahaleyi faul olarak değerlendirdi. VAR iptal ettirdi. Verilmemesini daha doğru buldum. Ayrıca pozisyonda bir penaltı olsa bile, temasın ceza sahası dışında olduğunu düşünüyorum. 80.dakikada Torreira’nın kafa şutunda top ceza sahasında Amir’in eliyle buluştu. Hakem doğru bir penaltı çaldı. Güncellenen elle oynama yorumuna göre Amir’e sarı kart gösterilmemesi doğruydu. Deniz ÇOBAN / Fanatik

Üst Alt