• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 46 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Benim bedavacıyı çıkartmak istiyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66f95aa2d3225e182421ed6f.jpg

'Bebek', 'Evli, Mutlu, Çocuklu' ve 'Çanta' gibi parçalarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü pop şarkıcısı Demet Akalın, kiracısıyla problem yaşıyor.

8.000 TL'ye evini kiraya veren Demet Akalın'ın kiracısıyla yaşadığı polemiğin yanı sıra konuya ilişkin yaptığı paylaşımlar da bir süre önce gündem olmuştu.

milliyet.jpg

Mankenlik yaptığı yıllarda kredi çekip, bir ev satın aldığını belirten 52 yaşındaki sanatçı, canlı yayında kiracısıyla yaşadığı sorunu anlatmıştı.

"UKALALIĞA BAK!"

Alıntı Metni

milliyet.jpg

YİNE DERT YANDI

Demet Akalın kiracısını evden çıkartmak istediğini belirttiği yeni paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Alıntı Metni

66f958bfd3225e182421ed69.jpg

Demet Akalın'ın başı kiracısıyla dertte! 'Adam evime çöktü'
Su faturasına isyan etmişti! MUSKİ'den Demet Akalın'a cevap

Üst Alt