• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Demet Akalın'dan geri adım! 'Çok sert konuştum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Demet Akalın'dan geri adım! 'Çok sert konuştum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 40 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Demet Akalın'dan geri adım! 'Çok sert konuştum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6729b90e784fa370e2d1c99d.jpg

Demet Akalın ile Okan Kurt, 2012 yılında dünyaevine girmişti. Kızları Hira’yı 2014 yılında kucaklarına alan çift, 2018’de boşanmış ancak aynı evde yaşamaya devam etmişti.

Çift, önceki akşam Maslak’ta bir mekanda beraberliklerinin 13. yılını kutladı. Mekan çıkışında hızlı adımlarla aracına yönelen Akalın, gecenin güzel geçtiğini ifade etti.

6729b825784fa370e2d1c982.jpg

"ARAMIZ KÖTÜ DEĞİLDİ"

Sık sık sahne kıyafetlerinin cüretkarlığını eleştiren Akalın’ın, bu kez hedefinde sanatçı Gülşen vardı. Ancak geçtiğimiz günlerde bir magazin programında, Gülşen hakkında yaptığı açıklamalar için pişman olduğunu dile getiren Akalın, gazetecilerin bu durumu hatırlatması üzerine, “Aramız kötü değildi. Çok sert konuştum farkındayım” dedi.

milliyet.jpg

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Akalın, yakın zamanda babasını kaybeden Gülşen’i başsağlığı dilemek için aradığını da belirterek, “Evet aradım, kendisiyle konuştum” açıklamasını yaptı.

6729b883784fa370e2d1c98e.jpg

Demet Akalın apar topar Türkiye'ye döndü! Kızı Hira'nın el bilekleri kırıldı
Masterchef Beyza'nın olayından sonra Demet Akalın paylaştı! Onun da başına gelmiş...

Üst Alt