• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Dele Alli için flaş yorum: "Bir daha oynayamaz"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Dele Alli için flaş yorum: \"Bir daha oynayamaz\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 110 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Dele Alli için flaş yorum: \"Bir daha oynayamaz\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

"SERBEST BIRAKMAK ACIMASIZCA OLUR" Dele Alli hakkında yorumlarda bulunan İngiliz gazeteci Paul Brown, "Everton'ın Alli'yi serbest bıracağını düşünmüyorum, bu çok acımasızca olurdu. Ayrıca tüm idmanlara katılıyor ancak sahaya çıkacak kadar fit olup olmadığını bilmiyoruz. Bence hala önünde uzun bir yol var." dedi. "BİR DAHA OYNAYAMAZ" Dele Alli'nin bir daha Everton forması giyeceğini düşünmediğini söyleyen Brown, "Dele'nin Sean Dyche'ın sisteminde yeri olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca daha fazla oynarsa Tottenham'a ek ödemeler yapmak zorunda kalacaklar. Rekabet şansının halen olduğunu düşünüyorum ama Dele Alli yakın gelecekte Everton forması giyerse çok şaşırırım. Hatta onun bir daha bu kulüp için oynayabileceğini düşünmüyorum." ifadelerini kullandı. BEŞİKTAŞ PERFORMANSI Beşiktaş'ta geçen sezon kiralık olarak forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, siyah-beyazlı forma altında 15 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

Üst Alt