• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Damla Sönmez'in Çeşme keyfi! Deniz ve güneşin tadını çıkardı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Damla Sönmez'in Çeşme keyfi! Deniz ve güneşin tadını çıkardı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 80 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Damla Sönmez'in Çeşme keyfi! Deniz ve güneşin tadını çıkardı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66cdb9ccfe33691c8fb75194.jpg

Son olarak 'Maviye Sürgün' adlı yapımla izleyicinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Damla Sönmez (37), geçtiğimiz günlerde Nişantaşı City's'de objektiflere takılmıştı.

Ayaküstü gazetecilerle konuşan Sönmez, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Ben yalnızlığımla çok mutluyum. Aşk meşk olmayalı uzun süre oldu" açıklaması sorulduğunda; "Halen mutluyum" ifadelerini kullanmıştı.

66cdb7eefe33691c8fb75182.jpg

"MESLEKTEN ALDIĞIMI GERİ VERİYORUM"

Yapımcılık da yapan ünlü isim, "Bağımsız filmlerin çekilmesi senaryo yazıldıktan sonra üç yıl alıyor. Ülke ülke dolaşıp atölyeleri ziyaret ediyoruz. Ortak yapımcılar buluyorsunuz. Seviyorum yapmayı... Meslekten aldığımı mesleğe geri vermek gibi" şeklinde konuşmuştu.

66cdb92dfe33691c8fb75188.jpg

Damla Sönmez önceki gün Dalyan'da yer alan popüler bir plajda objektiflere takıldı.

66cdb93efe33691c8fb7518b.jpg

ŞAPKASINI TAKİP DENİZ KENARINA GELDİ

Yazın son zamanlarını kısa tatillerle değerlendiren güzel oyuncu, plaja gelir gelmez şapkasını takarak deniz kenarına indi.

66cdb94bfe33691c8fb7518e.jpg

Plajda gördüğü köpek ile oyun oynayarak zaman geçiren Damla Sönmez, sonrası locasına geçerek güneşlendi.

66cdb957fe33691c8fb75191.jpg

Damla Sönmez: Aşk insanı harekete geçiren büyük bir güç!
Damla Sönmez plajda kitap okudu

Üst Alt