• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Chloe Loughnan'a sözleri olay olan Serdar Ortaç: O gün sinir krizi geçirdim!

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Chloe Loughnan'a sözleri olay olan Serdar Ortaç: O gün sinir krizi geçirdim! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 137 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Chloe Loughnan'a sözleri olay olan Serdar Ortaç: O gün sinir krizi geçirdim!
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64e2f2ac86b244177c710c05.jpg

Şimdilerde TikTok'ta açtığı canlı yayınlarla adından söz ettiren ünlü popçu Serdar Ortaç, geçtiğimiz hafta TikTok üzerinden yaptığı açıklamalarla sosyal medyada gündem olmuştu. Kadınlara dair sözleri büyük tepki çeken 53 yaşındaki Ortaç, olaylı bir şekilde ayrıldığı eski eşi Chloe Loughnan'ı da hedef almıştı.

"Eşitlik diye diye başımıza çıktınız. İpleri bu kadar vermeyin kadınlara; ayıp, yazık lan erkeklere" diyen Ortaç, şöyle devam etmişti:

Alıntı Metni

64e2efd386b244177c710bf6.jpg

"TÜRKÇEM CEVAP VERMEYE YETMİYOR"

Chloe Loughnan, sonraki günlerde nişanlısıyla Nişantaşı sokaklarında objektiflere takılmıştı. Eski eşi Serdar Ortaç’ın kendisi hakkında yaptığı açıklamalar hatırlatılan Loughnan, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

64e2eff986b244177c710bf8.jpg

"O GÜN SİNİR KRİZİ GEÇİRDİM"

Ortaç, son olarak açtığı bir başka yayında kendisine Loughnan hakkında soru soran bir takipçisine cevap verdi.

64e2f09486b244177c710bfa.jpg

Gündem olan açıklamalarına da değinen ünlü isim, şöyle konuştu:

Alıntı Metni
Serdar Ortaç'tan tepki çeken sözler! Canlı yayın açtı, ağzına geleni söyledi
'Karabiberim' göndermesi! Edis, Gülşen'in göbeğinden kiraz yedi

Üst Alt