• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Channing Tatum ve Zoe Kravitz nişanlandı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Channing Tatum ve Zoe Kravitz nişanlandı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 67 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Channing Tatum ve Zoe Kravitz nişanlandı
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

6540df4586b2453ee0a3c413.jpg

Zoe Kravitz, ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu 'Pussy Island' filminin oyuncu seçmeleri sırasında Channing Tatum ile tanıştıktan sonra meslektaşıyla aşk yaşamaya başlamıştı. 2021'den beri birlikte olan ünlü çiftten mutlu haber geldi.
Birlikte bir Cadılar Bayramı partisinden çıkarken objektiflere yansıyan çiftten Zoe Kravitz'in parmağındaki tektaş dikkatlerden kaçmadı.

Channing Tatum ile Zoe Kravitz'in nişanlandığı ortaya çıktı. People'ın haberine göre çifte yakın kaynaklar nişan haberini doğruladı.

"BENİ GÜLDÜRÜYOR"

Zoe Kravitz, daha önce GQ'ya Channing Tatum ile birlikteliği hakkında konuşmuştu. Kravitz, "Beni güldürüyor ve ikimiz de sanatı, sanat hakkında konuşmayı ve yaptığımız şeyi neden yaptığımızı keşfetmeyi gerçekten seviyoruz" demişti.
6540df0386b2453ee0a3c411.jpg

Kadın hayranı müstehcen fotoğraflar göndermiş! 'Bana attığı şeyler çılgıncaydı'

Üst Alt