• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Ceyhun Kazancı: "Şenol Güneş bilge bir insan"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Ceyhun Kazancı: \"Şenol Güneş bilge bir insan\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 88 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Ceyhun Kazancı: \"Şenol Güneş bilge bir insan\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Ceyhun Kazancı açıklamalarında, aralarında anlaşmazlık olduğu iddia edilen Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten de övgüyle bahsetti. İşte Kazancı'nın Şenol Güneş sözleri: "Şenol Güneş şu çok başarılı gidiyor. Türk futbolunun duayen isimlerinden biri. Şenol hocanın ilk toplantıda benim hakkımda söylediklerinden rahatsız olmadım. Hoca öyle bir insan değil, bir şeyi söyleyecekse direkt olarak söylüyor. O sözlerin yanlış algılanılması beni de onu da üzdü. "Şenol hoca ile de başkanla da tabii ki fikir ayrılıklarımız oldu. Anlaşmazlık, tartışma, kavga gibi durumlar kesinlikle olmadı. Şenol Güneş bilge bir insan. Günlük hayatla ilgili de sohbetlerimiz olurdu hocayla. Ayrılık sürecinde dahi hocayla anlaşamadığım yazıldı ama bu doğru değil. Başkanımız, Beşiktaş için büyük emekleri olan, ağabeyim diyeceğim bir insan. Hak ettiği değeri görmediğini düşünüyorum. Transferleri tabii ki nihayete erdiren isimler başkan ve Emre Kocadağ oldu ama tüm transferlerden haberim vardı. Eğer bir durum olursa her daim onların emrindeyim."

Üst Alt