• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Cenk Tosun: Kulübe 27 milyon Euro kazandırdım

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Cenk Tosun: Kulübe 27 milyon Euro kazandırdım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 93 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Cenk Tosun: Kulübe 27 milyon Euro kazandırdım
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ın yıldızları Cenk Tosun ve Necip Uysal, katıldıkları canlı yayın programında gündeme dair açıklamalarda bulundular. Arda Güler hakkında konuşan Cenk, 18 yaşındaki yıldız futbolcudan övgülerle bahsetti. AVRUPA'DA BAŞARILI OLMAYINCA KİMSE İLGİLENMİYOR Türkiye'den yurtdışına büyük paralara transfer olmanın zor olduğunu belirten Cenk Tosun, "Tamam güzel oynuyorsun Türkiye'de ama Şampiyonlar Ligi'nde veya UEFA Kupası'nda başarılı olmadığın sürece yabancı kulüpler pek ilgilenmiyordu. Şampiyonlar Ligi'nden gruptan birinci sırada çıkmamız ve benim iyi performansım bana İngiltere kapısını açtı" dedi. "BENİ GEÇERSE ARDA GEÇER" Arda Güler'e övgüler yağdıran Cenk, "Bonuslarla birlikte 27 milyon euro kazandırdım kulübüme. Türk tarihinin galiba en yüksek rakamı bu. Geçerse Arda Güler geçer diye düşünüyorum. Maşallah, nazar değmesin. Arda, hayatımda gördüğüm en yetenekli futbolcu diyebilirim. Bu yaşta, bu öz güvende, bunları yapması hayranlıkla izliyoruz. Sevenlerin bile nazarı değermiş, o yüzden maşallah diyelim" ifadelerini kullandı

Üst Alt