• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Çebi Başkanlığı Adalı'ya mı bırakmak istiyor?

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Çebi Başkanlığı Adalı'ya mı bırakmak istiyor? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 77 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Çebi Başkanlığı Adalı'ya mı bırakmak istiyor?
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Son günlerde sosyal medyada ve kapalı kapılar ardında, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin Serdal Adalı ile buluştuğu ve ''Ben başkanlığı bırakmak istiyorum, mevcut yönetimimden Emre Kocadağ, Mehtap Mutluşan, Serhan Çetinsaya'yı yönetimine alırsan seni desteklerim'' şeklinde konuştuğu iddia ediliyordu. Konuyla ilgili Serdal Adalı'nın görüşlerini aldık, Adalı duhuliye.com'a yaptığı açıklamada, ''Buluştuğumuz doğru ancak o konuşulanlar tamamen asılsız, böyle bir konuşmanın kelimesi bile geçmedi. Ben başkanı Adana'da misafir etmiştim, kendisi de beni burada yemeğe davet etti. Benim Loca mevzusunu konuştuk, Beşiktaş konuştuk, her söylenene inanmayın..'' dedi. duhuliye.com/özel haber

Üst Alt