• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

CANLI! Serdal Adalı konuşuyor...

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan CANLI! Serdal Adalı konuşuyor... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 78 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı CANLI! Serdal Adalı konuşuyor...
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

İşte Adalı'nın açıklamaları: ''İHTİYAÇ VARDI ADAY OLDUM'' Beşiktaş Başkan Adayı Serdal Adalı: "Resmi olarak adaylık başvurularının süresi var. Geçtiğimiz 3-4 aylık dönemde yaşadığımız bir sıkıntı var. Son 20-22 gün dediğiniz kısık en son kısım. Ben Beşiktaş'ın dertlerini ve sıkıntılarını takip ediyorum. 1 sene öncesinden seçim çalışmalarına başlamak benim yapacağım bir iş değil. Normal seçim süresine 18 ay var zaten. Pusu yatıp bir seçim zamanı beklemem ben. İhtiyacı gördüğüm zaman ki ihtiyaç var ki bu karar alındı, adaylığımı açıkladım. Hasan Bey 1,5 sene önce aday olacağını açıkladı. Benim tarzım da bu değil. Hepimizin başarılı olmasını istediğimiz bir futbol takımımız var. Acaba kötü gider mi diye de adaylık olayını düşünmem. İhtiyaç vardı geldim. Geçmiş dönemlerde de ihtiyaç olduğu için aday olmuştum." ''İKİNCİLİK, ÜÇÜNCÜLÜK HEDEF DEĞİLDİR'' Serdal Adalı: ''Eski yönetim kötü bir devre yönetti. Şampiyon olan hocanın sözleşmesi geç uzatıldı. Sergen hoca ile başkanın arası iyi değil sözleri ortaya atıldı. Böyle bir durumda futbol takımı başarılı olur mu? Kadro mühendisliği çok yanlış yapıldı. Görmek istediğimiz şampiyon olan Beşiktaş'tır. İkincilik veya üçüncülük bizim için bir hedef değildir.'' Siz mevcut düzenin devamı mısınız? Serdal Adalı: ''Bu dünyada yapılacak en kötü yorum. İki defa seçime girdim, Yıldırım Demirören'in devamı oldum. İkinciye girdim, Fikret Orman'ın devamı oldum. Bu algı operasyonları camiayı bölüyor. Bugün geldiğimiz noktada çok kötü bir görüntü var. Bölünmüş, parçalanmış bir durumdayız. Hiç iç açıcı değil.'' Açıklamalar devam ediyor...

Üst Alt