• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Büyük beden model Ashley Graham'dan acı itiraf! 'Kilonun yarısını ver, sürekli çalış'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Büyük beden model Ashley Graham'dan acı itiraf! 'Kilonun yarısını ver, sürekli çalış' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 99 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Büyük beden model Ashley Graham'dan acı itiraf! 'Kilonun yarısını ver, sürekli çalış'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BuRsK

PiSliq

Üye

İtibar:

64ed964086b2440a086e74b5.jpg

Dünyanın ilk büyük beden modeli olarak tanınan, moda sektöründe ilk anlaşmasını henüz 12 yaşında imzalayan Ashley Graham, çocuk yaşta karşılaştığı zorlukları Vogue Almanya'nın eylül sayısına anlattı.

"12 BEDENDEN 6 BEDENE İNMESİ GEREKİYOR"

Manken olarak çalışmaya başladığında vücudundan nasıl utandırıldığını anlatan Graham, "Birlikte çalıştığım ilk fotoğrafçılardan biri, anneme 'Ashley kilo verip 12 bedenden 6 bedene inerse sürekli çalışabilir' demişti" sözleriyle çarpıcı bir itirafta bulundu.
64ed92a386b2440a086e7471.jpg

21 milyondan fazla takipçisinin bulunduğu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımalrla adından sıkça söz ettirmeyi başaran Ashley Graham, "O zamanlar 12 yaşındaydım. Bugünlerde genç kızların sosyal medya hakkında nasıl hissettiklerini tahmin edebiliyorum. İçine düştükleri bunalımı, yaşadıkları kâbusu çok iyi anlıyorum" ifadelerini kullandı.
64ed92e786b2440a086e7481.jpg

Ashley Graham: Sanki bir yaratık bedenimi ele geçirmişti!

"YILLARCA BÜYÜK ÇABA HARCADIM"

'Beden olumlaması' akımını gündeme getirten ilk isimlerden olan 35 yaşındaki ünlü isim, "Kalçalarımın birbirine sürtündüğünün, göbek yağlarımın kot pantolonumun üzerinden taştığının, kollarımın kız arkadaşlarımdan daha büyük olduğunun farkındaydım. Bunları sorun etmeden, kendine güvenerek yaşamak ve çalışmak için yıllarca sektörde büyük bir çaba sarf ettim" dedi.
64ed92af86b2440a086e7476.jpg

"VÜCUDUMA TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Justin Ervin ile 13 yıllık evliliğinden üç çocuk sahibi olan Ashley Graham, anne olduktan sonra bedenini daha çok sevdiğini ve kendini olduğu gibi kabullenmek konusunda daha rahat hissettiğini vurguladı.

Alıntı Metni

64ed92fb86b2440a086e7485.jpg

Ashley Graham: Eşim vazektomi yaptırdı
Ashley Graham kariyerinin ilk dönemini anlattı

Üst Alt