• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 118 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

651f9cb486b24715c4d8a750.jpg

"Türkiye’de modellik kalmadı zaten" açıklamasında bulunan 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen Buse İskenderoğlu sosyal medyada iddialı paylaşımlara imza atıyor.

Model ve sunucu olarak tanınan güzel isim pozlarıyla hayranlarından tam not alıyor.

Buse İskenderoğlu son olarak siyah mini elbisesi ve dekoltesiyle hayranlarından beğeni topladı. Buse İskenderoğlu'na "Kusursuz güzellik" yorumları geldi.
651f9c3a86b24715c4d8a74d.jpg

"REJİM YAPMIYORUM"

Sosyal medya paylaşımları ve fit görüntüsüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran manken, yemek yemeyi çok sevdiğini ama kilo almadığını söylemişti. İskenderoğlu, "Yemek ayırt etmiyorum. Damak zevkim geniştir. Rejim yapmıyorum fakat sıkı spor ve yürüyüş yaparak formumu koruyorum" demişti.

Buse İskenderoğlu: Yoga yüzünden linç yedim!

Üst Alt