• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bursaspor 4 genç futbolcusunu profesyonel yaptı

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Spor Haberleri kategorisinde EbrulimMm_88 tarafından oluşturulan Bursaspor 4 genç futbolcusunu profesyonel yaptı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 132 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Spor Haberleri
Konu Başlığı Bursaspor 4 genç futbolcusunu profesyonel yaptı
Konbuyu başlatan EbrulimMm_88
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

İtibar:

Bursaspor 4 genç futbolcusunu profesyonel yaptı

Bursaspor, genç futbolcuları Enes Çalışkan, Enes Solakoğulları, Taha Karataş ve Emir Aptioğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Bursaspor Kulübü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Kulübümüz, altyapımızda yetişen Enes Çalışkan, Enes Solakoğulları, Taha Karataş ve Emir Aptioğlu ile profesyonel sözleşme imzaladı.Özlüce İbrahim Yazıcı Tesislerimizde gerçekleşen imza törenine Başkanımız Recep Günay, Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanımız Mesut Uçaner, futbolcularımız ve aileleri katıldı" denildi. "OYUNCU SATMAYAN TEK BAŞKANIM" İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Recep Günay, "Genç kardeşlerimize hayırlı olsun. Şimdi daha çok çalışacaklar, hiçbir zaman 'Ben futbolcu oldum' deme şansları yok; hep kendilerini geliştirmeye çalışacaklar. Bakın, dünyanın en önemli futbolcuları hala ilk günkü hevesleriyle sahadalar. Hayırlı uğurlu olsun. Buradan şuna da değinmek istiyorum. Hakkımızda 'Oyuncu satacaklar, geleceğimizi satacaklar' diye spekülasyonlar çıkartıyorlar. Biz aksine gençlerimizi kulübümüze kazandırıyoruz. Ben tarihte oyuncu satmayan ilk başkanım. Bursaspor’un geleceği bu gençlerimiz. Bir dakika oynamadan giden yabancı oyuncular ve menajerli değil" diye konuştu. Gençlik Geliştirme Kurulu Başkanı Mesut Uçaner ise, "Böyle yetenekli oyuncuları profesyonel yaptığımız için çok mutluyum. Gelecekleri çok parlak, kulübümüze önemli hizmetler verecekler. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Üst Alt