• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Bursa Plastik Üretim

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Web Site Tanıt kategorisinde domates tarafından oluşturulan Bursa Plastik Üretim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 42 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Web Site Tanıt
Konu Başlığı Bursa Plastik Üretim
Konbuyu başlatan domates
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

domates

Üye

İtibar:

Plastik Enjeksiyon Üretim

Cnc Baba, plastik enjeksiyon üretim sektöründe faaliyetlerini başarıyla sürdürmektedir.

Bursa plastik enjeksiyon firması olarak hizmet veren Cnc Baba, en son teknolojileri kullanarak birinci sınıf kalitede üretimler gerçekleştirir.

Cnc Baba tarafınca sunulan başlıca hizmetler şu şekilde sıralanabilir:

+ Kalıp İmalat
+ Plastik Enjeksiyon
+ Tasarım ve AR-GE

Bu hizmetlerin süreçlerini detaylı bir şekilde incelemek adına, cncbaba.com isimli internet sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site içerisinde, Cnc Baba tarafınca sunulan hizmetlerin detaylı açıklamaları, firmanın güncel iletişim kanalları, cnc ve benzeri konular ile ilgili birbirinden değerli blog yazıları ve fazlası bulunabilecektir.

Bursa plastik üretim denildiği zaman akla gelen ilk isimlerden olan Cnc Baba her geçen gün daha da büyüyor. Firma yetkilileri ile iletişim kurmak adına aşağıdaki kanalları kullanabilirsiniz:

Adres: Çamlıca - 1. Niyet Sokak Nilüfer / Bursa
Telefon numarası: 0552 249 09 10
E-mail adresi: [email protected]

Üst Alt