• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Burcu Özberk elbiseli pozlarıyla göz kamaştırdı! 'Yaşamak istiyorum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Burcu Özberk elbiseli pozlarıyla göz kamaştırdı! 'Yaşamak istiyorum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Burcu Özberk elbiseli pozlarıyla göz kamaştırdı! 'Yaşamak istiyorum'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan PiSliq

PiSliq

Üye

İtibar:

673c5d9e0e175e36031e25ba.jpg

Son olarak 'Ruhun Duymaz' dizisinde rol alan Özberk, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geldi.

'Aslan Ailem', 'Afili Aşk' ve 'Aşk Mantık İntikam' gibi projelerde yer alan Burcu Özberk, çiçekli elbisesiyle verdiği pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu.

673c5c930e175e36031e25b2.jpg

BEĞENİ YAĞDI

Her kombiniyle magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başaran isim, bu sefer beyaz çiçek desenli elbisesiyle verdiği pozlarını yayınladı. Özberk'in gönderilerine kısa süre içerisinde beğeni yağdı.

673c5cc00e175e36031e25b4.jpg

"ALTIN BİR KALP İÇİN..."

Sosyal medyayı aktif kullanan 34 yaşındaki oyuncu, tatil karelerine, "Yaşamak istiyorum, vermek istiyorum. Altın gibi bir kalp için madenci oldum." notunu düştü.

673c5d190e175e36031e25b7.jpg

Burcu Özberk yaz sezonunu kapatmadı! 'Bitti demeden bitmez'

Üst Alt