• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Burcu Biricik'ten Luna açıklaması! 'İlk defa bebişi evde bıraktım'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Magazin Haberleri kategorisinde PiSliq tarafından oluşturulan Burcu Biricik'ten Luna açıklaması! 'İlk defa bebişi evde bıraktım' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 23 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Magazin Haberleri
Konu Başlığı Burcu Biricik'ten Luna açıklaması! 'İlk defa bebişi evde bıraktım'
Konbuyu başlatan PiSliq
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

PiSliq

Üye

İtibar:

66e43c790a5736f3dfeebe66.jpg

Son olarak Haziran 2023'te final yapan Kanal D dizisi ‘Camdaki Kız’da 'Nalan' karakterine hayat veren Burcu Biricik, önceki akşam Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.

Uzun süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu, basın mensuplarının sorularına yanıt verdi.
66e43dbd0a5736f3dfeebe75.jpg

"SOSYAL ANKSİYETEM TUTTU"

Doğum günü kutlamasından erken ayrılan ünlü isim, "Arkadaşımın doğum günü vardı, o yüzden çıktım. Sosyal anksiyetem tuttu, siz böyle gelince üstüme üstüme" açıklamasıyla dikkat çekti.
66e43c800a5736f3dfeebe6d.jpg

"AKLIM LUNA'DA KALDI"

Luna'nın doğumuyla ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Biricik, "İlk defa bebişi evde bırakıp, gezmeye çıktım. Aklım orada kaldı, o yüzden çok durmadım. Kızımı da çok sevdim ben, her şey yolunda. Setlere daha çok vakit var" dedi.
66e43c8b0a5736f3dfeebe70.jpg

Burcu Biricik'in karnı burnunda! Tatil sezonunu Yunanistan'da açtı

Üst Alt