• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

Burak Yılmaz: "Derbiyi biz kazanacağız"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan Burak Yılmaz: \"Derbiyi biz kazanacağız\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 84 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı Burak Yılmaz: \"Derbiyi biz kazanacağız\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Şenol Güneş'in yerine göreve gelen ve çıktığı ilk maçta İstanbulspor karşısında 2-0'lık galibiyet elde eden Burak Yılmaz, henüz ikinci maçında tarihi bir sınav verecek. Genç teknik adam yaşanan zorluklara rağmen bu maçtan galibiyetle ayrılacaklarına inanıyor, futbolcularını da bu doğrultuda motive ediyor. "BERABERLİK BENİ KESMEZ" Takımla cuma günkü çalışma öncesi bir konuşma yapan Burak Yılmaz, "Kariyerim boyunca hep zorluklarla mücadele ettim. Benim için sürpriz bir durum yok. Bu maçta taraftarımız yanımızda olacak. Boyunları bükülmeden stattan ayrılmalarını sağlayacağız. Beraberlik beni kesmez. Galibiyet için bana söz vereceksiniz" dedi. Hocalarının konuşmasından oldukça etkilenen siyah beyazlı oyuncular, tesisleri inleterek dev derbi için galibiyet yemini etti. (Türkiye)

Üst Alt