• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

''Bu proje bana biraz Manchester United gibi geliyor.''

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan ''Bu proje bana biraz Manchester United gibi geliyor.'' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4 kez görüntülenmiş, 0 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı ''Bu proje bana biraz Manchester United gibi geliyor.''
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Dolunay

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Cumartesi günü, Solskjaer'in Beşiktaş'ın yeni Teknik direktörü olduğu açıklandı . 2021 yılında bir dizi kötü performans ve sonucun ardından United'dan ayrılmasından bu yana yönetim sahalardan uzak kalmıştı. Norveçli teknik adam, geçen ay Giovanni van Bronckhorst'u gönderdiğinden beri teknik direktörsüz kalan Süper Lig ekibinin başına geçti. Solskjaer, 2025/26 sezonu sonuna kadar geçerli olacak bir anlaşmayı imzaladı ve kalış süresini 12 ay daha uzatma opsiyonuna sahip. Eski forvet oyuncusuna, Beşiktaş'ta yardımcı antrenör Erling Moe ve kaleci antrenörü Richard John Hartis de eşlik edecek. ESPN'e konuşan Solskjaer, Beşiktaş'ın teklifini, United dönemindeki benzerliği nedeniyle kabul ettiğini söyledi. 51 yaşındaki oyuncu, "Bir süredir futbolun dışında, patron olarak bulunuyorum." dedi. "Ama ben UEFA'da çalışıyorum, futbolu ve bu kulübü takip ediyorum... Bu proje bana biraz Manchester United gibi geliyor. Altıncıydık, sonra üçüncü olduk ve sonra ikinci olduk. Ve bu adım adım. "Ve tabii ki kazanmak için buradayız, bu yüzden umarım daha hızlı başarabiliriz. Ancak gerçekçi olmalıyız. Ve evet, birçok teklif aldım, ancak daha önce de söylediğim gibi, mükemmel hayatımdan uzaklaşmaya değecek doğru teklif olmalıydı." "Kalp atışlarının tekrar hızlandığını hissetmeniz gerekiyor, çünkü 'enerjiniz var mı?' diye soruyorsunuz ve başkan ile yönetim kurulunun benimle konuştuğu proje şu anda ihtiyacım olan doğru şeydi." "United'ı [ayrıldığımdan beri] takip ediyorum ve düşüşe geçtiğinde zor oluyor. Sadece tekneyi döndürmeniz gerekiyor ve umarım tekneyi burada hızla döndürebiliriz." diye ekledi. Solskjaer, Türk ekibinin en üst liginde, şu anda Fenerbahçe'nin başında bulunan ve Manchester United'ın teknik direktörü olan José Mourinho ile rakip olacak. ESPN haber1903/dışbasın

Üst Alt