• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

"Bu oyuncular oynayarak kazanılır"

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan \"Bu oyuncular oynayarak kazanılır\" başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 86 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı \"Bu oyuncular oynayarak kazanılır\"
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Kartal Yiğit şu ifadeleri kullandı: Beşiktaş'ta Rebic'i beğendim. Git gide üstüne koymaya başladı. Üç maçtır özellikle üstüne koymaya başladı. Bu Beşiktaş adına kazanç. Özgüven problemi yaşadı bence oynamayarak, Şenol Güneş hiç oynatmadı belki hazır olmayabilir ama bu tür oyuncuları oynatacaksınız. Bu oyuncular oynayarak kazanılır. Ben oynadığı zaman daha farklı olacağına inanıyorum. Fiziksel problemi vardı ama bunu hazır hale getirecek olan teknik ekipti. Maalesef bunu yapamadılar şimdi yavaş yavaş form tutmaya başlayan Rebic'i görüyoruz. Form tutmaya başladığı zaman araya Ocak girip bir kamp daha yaşadığı zaman Rebic'den Beşiktaş'ın mümkü olduğu en üst düzeyde faydalanacığını düşünüyorum.

Üst Alt