• Konu İçeriğini Görebilmek İçin Lütfen Üye Olun. Aksi Takdirde İçeriği Göremezsiniz.

'Böyle oynayacağını tahmin etmiyordum'

[ZF] Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Beşiktaş kategorisinde Dolunay tarafından oluşturulan 'Böyle oynayacağını tahmin etmiyordum' başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 60 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Beşiktaş
Konu Başlığı 'Böyle oynayacağını tahmin etmiyordum'
Konbuyu başlatan Dolunay
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan osman06

Dolunay

Administrator
ForumAdmin
ZFN Sahibi
Medeni Hali
vtEvVy
Mesleği
System Administrator

İtibar:

Beşiktaş'ın Galatasaray'la oynadığı derbi karşılaşmasını değerlendiren Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ali Eren Beşerler, Siyah-Beyazlıların oyunu beğendiğini belirterek, sorunun final paslarında olduğunu söyledi. Karşılaşmayı analiz ettiğini belirten Beşerler, şunları söyledi; '3 bölgeye Galatasaray'dan daha fazla girmelerine rağmen yani Golden Zone diyorlar ya, ne Cenk ne Semih'i ne de herhangi başka birisini topla buluşturamadılar. Pas atmaları gereken yerde şut attılar inanılmaz derecede acemilik yaptılar. Maçın analizini de. 3031 tane bölüm çıkarttım baktığınız zaman bunun 89 tanesi Galatasaray'a ait gerisi Beşiktaş'a ait.' 'Böyle bir futbol oynayacağını tahmin etmiyordum.' Ali Eren açıklamalarının sonunda, 'baktığın zaman geriden çıkışları müthiş, hızlı hücumlar Rashica ile o bölgeye gitmişler ama son pasları yapamamışlar. Ben Beşiktaş'ı beğendim açıkçası çok uzun zamandan sonra böyle bir futbol oynayacağını tahmin etmiyordum,' ifadelerini kullandı. | Duhuliye

Üst Alt