- Mesleği
- System Administrator
İtibar:
Eyüp Yardımcı; “Türk futbolunda bir “YAPI” dan bahsediliyor. Sizce de böyle bir yapı var mı? Bu yapı karşısında başarılı olamayan kulüpler sezon sonunda “bu yapılanmaya karşı yenik düştüklerini” ifade ediyorlar. Bu kulüpler bu yapı dedikleri organizasyona karşı gerçekten savaşamıyorlar mı yoksa kendi becerisizliklerinin karşısına bu “YAPI” söylemini koyarak kendi camialarına karşı savunma mekanizması mı oluşturuyorlar?” Cüneyt Kaşeler; Öncelikle yıllardır ülkemizde kim şampiyon olursa olsun diğerleri tarafından temiz ve hak edilmiş bir şampiyonluk olarak kabul edilmiyor. Ben 70 doğumluyum hep böyleydi ama son yıllarda sosyal medyayla çok daha ayyuka çıkmış durumda. İkincisi elbette bazı takımların aleyhine zaman zaman çok daha fazla hata yapılıyor. Bunu zaten kamuoyuda söylüyor ancak bunun bir yapı ve organizasyonla yapıldığını söylüyorsanız bunu Aziz Yıldırım'da söyledi o zaman şu, şu diye söylemeniz lazım... Bunu siyasette dahil olmak üzere kim bunlar ya bizi şunlar şampiyon olmamızı istemiyor o yüzden de böyle bir yapı var demeniz lazım. Aksi takdirde bakın ben birileri belirli bir takım aleyhine çalışmıyordur demiyorum ama böyle bir şey de varsa siz bununn ismini vesairesini söylemiyorsanız bu şehir efsanesi olarak kalır. Böyle bir yapı var kim bu? siz bilmiyorsunuz. Hayır bilmiyoruz isimlerini söylemeniz lazım aksi takdirde şu şu kişiler kasıtlı olarak hakemleri atıyorlar, hakemler de bu kararları veriyor gibi somut konuşmadığınız sürece böyle bir yapının varlığı varsa bile yok diye kabul edilir. duhuliye.com